Gyomor és nyelőcső problémák.

Tisztelt Doktor Úr, Abban szeretném kérni a véleményét, hogy egy másfél hónapja kezdődött nem rendszeres hanyinger es a szegycsont tájon görcsös, nyomó érzés, illetve a torkomban szinten nem rendszeres, de gyakori csomó érzet (nyelési nehézséget nem tapasztaltam) .A haziorvosom savas problémára gyanakodott kaptam savlekötőt, antibiotikumot, gyulladás csökkentőt. A panaszaim enyhültek, de nem szüntek meg, ezért csináltattam egy ultrahangot ahol azt mondták, hogy egy picit nagyobbodott a majam es az epeutam. Ezért kértem egy labor vizsgálatot ahol a monocyta szam 0,93 G/ l < 80. A granulocyta 43,40 50- 70. A totál bilirubin 26,6 umol/ l <21 . A többi eredmény határértéken belül van. Ezek az eltérések adhatnak okot az aggodalomra, illetve Ön szerit kellene valamilyen vizsgálatot elvégeztetnem? Igazából valamilyen daganattól tartok nagyon. Segítségét előlre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza reflux témában

A panaszt okozhatja reflux betegség, nyelőcső-motilitási eltérés is. A laborleletek nem aggasztóak. Érdemes egy gastroscopiát, esetleg egy nyeletéses rtg vizsgálatot elvégeztetni (a gyomortükrözéssel a nyelőcső-gyomor területén lévő rosszindulatú folyamat egyértelműen kizárható) . A Donalgin fokozza a gyomor-bélpanaszok esélyét, így azt érdemes elhagyni, helyettesíteni.

Kérdés: 2021. január 07., 15:37; Megválaszolva: 2021. január 07., 16:50
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Mi lehet a baj
Gyomorbántalmak
Gyomorfájás /feszülés
Jó estét doktor úr egyszer már irtam ide és az lenne a kérdésem hogy 1 honapja fáj a gyomorszájamnál és mintha belülről feszítenék néha...
Gyomorfájdalmak
Tisztelt Doktor Úr! Idén szeptemberben hagytam el a savlekötőt amit refluxra szedtem (Controloc) . Azóta tünetmentes voltam. 1 hete gyomorpanaszaim...
reflux betegség?
Tisztelt Doktor Úr! Jelenlegi panaszaim: erős gyomortáji és vele párhuzamosan hátfájdalom is. Sokszor égő mellkasi érzés,a torkom sokszor...