• Hanyinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Udvozlom. Tobbszor irtam mar. Most egy csaladi rossz hiren vagyok tul,nagypapam utolso stadiumos rakos,es egy kemeny vizsgaidioszakot nyomtam le ket gyermek mellett. Refluxom es epes refluxom van. Most 3 napja nagyon eros hanyingerem van es nehezen tudok enni. Ettol teljesen kivagyok. A gyomrom fajdogal, de inkabb hangosan morog korog allandoan. Vagy kimerultseg,vagy a refluxxal is osszefugghet ez a hanyinger? Varom valaszat, koszonettel: Eszter

        Dr. Plósz János válasza a reflux+IBS témában

        A reflux okozhatja a hányingert, a korgás-morgás inkább irritabilitás jele. Érdemes gyakran, nyugodtan enyszerre keveset enni, probiotikumot használni, kiegészíteni bélmotilitást lassító, irritabilitást csökkentő szer használatával (Duspatalin, Otilonium, Meteospasmyl).


        Kérdés: 2019. december 23., 08:40; Megválaszolva: 2019. december 26., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: