Hirdetés
      • Epeholyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm sajnos abba nem hisznek nekem hogy epeholyag Colesterin polipjaim vannak hiába mutasa az ultrahang! Ezért szeretnék nativ mrit csináltatni! Tüneteim :fokozott bélgáz kepzôdés, hányinger, puffadás, hasi fájdalmak görcsök! Minden évbe szeptemberbe be gyullad valamim aztán fekszek mint egy darab fa! Gyomor vastagbél tükrözés negativ volt 2-éve a gyomor tükrözés nyombélgyuladást mutatot ki duodenitiszt! Valamint pajzsmirigy beteg is vagyok! Nem tudom hova forduljak! Elôre is köszönöm szépen a választ

        Dr. Plósz János válasza a cholesterol polypus témában

        A koleszterin-polípok nem okoznak tüneteket, így ha visszatérő panaszai vannak, akkor azoknak más oka lehet, ezt kellene kideríteni és ezt követően a megfelelő terápiát beállítani. Gasztroenterológia szakvizsgálat-kivizsgálás tud eben segíteni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. május 26., 09:21; Megválaszolva: 2019. május 29., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! Gyomorfájdalmaim voltak és pirosas habos nyált köptem. A háziorvosom Esomeprazol 40 mg-ot írt fel esténként 1 szemet. 2 hétig szedtem amikor gyomortükrözésen nyelőcső gyulladást és túlzott savtermelést állapított meg az orvos....
        Tisztelt Doktor úr! 51 éves mozgássérült férfi vágyó egy baktérium kezelés miatt Tienam infúziót kaptam egyhéten keresztűl napi háromszor. Szerdán jöttem ki a kórházból azóta feszűl, fáj a gyomrom a beleim, a nyelvem vörös és nincs...
        Tisztelt doktornő! Panaszaim mostmár 2 hónapja tartanak, elég stresszes időszak van mögöttem, emiatt pánikrohamaim voltak. Elmentem rengeteg orvoshoz, pszichiáternél is voltam, aki kevert szorongásos depressziót állapított meg. A pánikrohamaim...