Hasnyálmirigy gyulladás lehet?

Tisztet Dr. Szigeti Nóra! Hasnyálmirigy gyulladás esetén az első kekszes "próba evésnél". Mennyi időn belül jelentkezik fájdalom, ha esetleg még nincs minden rendben? Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza hasnyálmirigy-gyulladás témában

Kedves Kérdező!

Vigyázzon a keksszel, inkább puffasztott rizst javasolnék. Gyakorlatilag azonnal, vagy legkésőbb aznap panaszokat okoz, ha korán lett elindítva az újratáplálás.

Kérdés: 2016. január 30., 20:24; Megválaszolva: 2016. január 31., 11:10
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasnyálmirigy gyulladás
Üdv. Crohn betegséggel diagnosztizáltak , egy hétig kórházban kellet feküdni, vizsgálatok és gyógyszer beállítás elkezdése. Reggelente Imuran...
Hasnyálmirigy gyulladás - Mit...
Édesanyám, kb 6 hete van hasnyálmirigy gyulladással kórházban, orrszondán táplálják azóta, de nem látunk javulást. A mai napon hasi ct...
Hasnyálmirigy és alkohol
Tisztelt Dr.Szanyi Andrea! 28 éves vagyok. Két éve volt hasnyálmirígy gyulladásom. 19 éves korom óta gyakran ittam sokat, főleg rossz minőségű...
Idült hasnyálmirigy gyulladás...
Tisztelt Doktor Úr! Az után érdeklődöm, hogy idült hasnyálmirigy gyulladás meggyógyulhat? Van e esetleg példa arra, hogy idővel már nem a...