szur vagy ég egy ponton a hasam

jo napot doktor ur! szeretnem meg kerdezni hogy a gyomrom ball oldalan felül közep vonaltol kb 5 cm-re parnapja szur iletve eg a böröm alatt erintesre de fajdalmam nincsen görceim nincsenek a munkamat eltudom latni illetve lazam sincsen a szekletem ugyan kicsit slajmos de nem erzek semmi különösebb problemat de mivel nagyon felek az orvosi vizsgalatoktol föleg ami tüvel kapcsolatos ezert kernem ki a velemenyet hogy ez lehet-e leki eredetü mert sajnos mostanaban sok stresszer vagy esetleg teljesen masrol van szo ja az is hozza tartozik hogy most nem reg huztak ki 8 rossz fogamat es arra is gondoltam hogy lehet hogy a szervezetem a mereg anyagot tisztija igy ki! szoval kernem a velemenyet es hogy mit tegyek mi a diagnozis ez alapjan illetve van e olyan vizsgalat ami nem jar tüvel de meg is meg lehet alapitani hogy van e komolyabb betegsegem

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Fájdalom témában

Ha nagyobb kellemetlenséget nem okoz a panasz, még halasztható az orvosi vizsgálat. javaslom, egyen gyakran, rendszeresen, nyugodtan, egyszerre keveset, pár hétig szedje rendszeresen naponta a savcsökkentőt illetve próbálja a stressz-t megfelelően feldolgozni.

Kérdés: 2014. december 11., 09:06; Megválaszolva: 2014. december 11., 16:53
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut