Gyors szívverés, hányinger, hasmenés, hidegrázás, keserű szájíz

Tisztelt doktor Úr/Hölgy! Tegnap éjjel 3kor rosszúlétre ébredtem. Ezek között szerepelt a gyors szívverés, hányinger, vizszerű hasmenés, hidegrázás, keserű szájíz, hőemelkedés(37, 5) .Régebben diagnosztizáltak pánikbetegséggel, nagyon sokáig tünetmentes voltam. A doki sertralint írt fel, meg xanaxot.Ezeket a gyógyszereket abba hagytam. Az lenne a kérdésem, hogy tarthat napokig a pánikbetegség tünetei? (rossz szájíz, hőemelkedés) . Most jelenleg a Hova gyógyszert szedem. Elkezdjem újra szedni a sertralint? Xanaxom el fogyott, és nem is szeretnék vissza szokni rá. Előre is köszönöm a válaszát.

WEBBeteg szakértő válasza hőemelkedés témában

Tisztelt Kérdező!

Jelenlegi tünetei, a hőemelkedés, hasmenés gyomor-bélrendszeri fertőzésre utalnak. Sok folyadékfogyasztást (pl. szénsavmentes ásványvíz) , kímélő étrendet, diétát javaslok. amennyiben a panaszok nem csökkennek, vagy újabb tünetek jelentkeznek, orvoshoz kell fordulni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2013. március 29., 20:59; Megválaszolva: 2013. április 01., 00:01
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Három éve kisebb-nagyobb...
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Három éve majdnem hogy folyamatosan beteg vagyok. A háziorvosom maximum egy vérvételre küld el ott is csak a süllyedés...
jobb oldali hasi duzzanat
Néhány hónapja vettem észre, hogy a hasam jobboldalt duzzadtabb. Fekvő helyzetben nem látszik és tapintva sem érezhető, de álló helyzetből...
Megváltozott széklet
Üdvözlöm! Kb. Egy hónapja megváltozott a székelésem Általában a reggeli órákban tör rám és teljesen más az állaga mint a...
Mi állhat a nyirokcsomó eltérés...
Emésztési probléma, reflux