keserü szájiz

Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! 28 éves no vagyok, tobbszori trombozisok miatt sncumart szedek, illetve reflux betegségre Rabyprexet napi 1-t reggelente. Kb 2 honapja eszrevettem, hogy nagyon erosen hullik a hajam (ezelott nem volt jellemző) . Kb egy hete atestem egy kisebb nathan, de azota is nagyon keseru izt erzek a szamban, illetve gombocerzest a torkomben. Nincs etvagyam, eves utan mindig eros hanyingerem lesz. Teljes verkepem rendben volt, bar ez meg a a tunetek jelentkezese elott keszult. Abban kernem a segitseget, hogy panaszaimmal milyen orvoshoz fordulhatok? Segitseget elore is koszonom. Tisztelettel: Orsolya

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza keserű szájíz témában

A hajhullás kapcsán érdemes bőrgyógyász szakorvost felkeresnie (ez lehet hiánytünet- vas, nyomelemek, vitaminok) , de ritkán a Syncumar is okozhat ilyet. A megfázást követő gyomorpanaszok lehetnek a vírusfertőzés lassabban múló utótünetei. Javaslom, egyen gyakran, egyszerre keveset, tartson könnyű, vegyes diétát. Ha panaszai nem szűnnek 1-2 héten belül keresse fel gondozó gastroenterológusát.

Kérdés: 2012. szeptember 22., 15:24; Megválaszolva: 2012. szeptember 23., 16:19
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Keserű szájíz vs epepolip
Tisztelt Doktor! Jelenleg már 6 hete szenvedek a következő panaszokkal: A nyelvem fehér lepedékes, töredezett, illetve a nyelvem mindkét oldalán...
Reflux és keserű íz
Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Körülbelül 2-3 hete észrevettem, hogy kellemetlen keserű ízű a szám, annyira, hogy szinte hányingerem van...
Keserű szájíz és reflux
Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Köszönöm szépen Önnek a sok segítséget! Még lenne egy problémám, ami kissé kellemetlen. Pár hete keserű...
Miért pozitív, mi lehet a diagnózis?
Jobb bordaiv alatti feszülés
Tisztelt Doktor úr! Kissé összetett problémámmal fordulok Önhöz így igyekszem összefoglalni. Tavaly 2020. októberében HPV-t diagnosztizáltak a...