fissura ani

1éve kb végbél körüli viszketés gyötör.voltam bőrgyógyászaton, proktológián.megállapították hogy aranyerem és nyálkahártya repedés, fekélyem van.kaptam kúpot ha nem használ műteni kell.az lenne a kérdés hogy műtessem e meg, mivel egy homeopátiás ismerősöm szerint minden panaszom innen ered.például felsősori fogfájás, csontgyulladás, fejfájás, álmosság, lábgomba, fáradtság.bízhatok e benne hogy a műtét segít a panaszaimon.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bánfalvy Péter válasza fissura ani témában

Kedves Asszonyom!

Látatlanban persze csak a tapasztalatomra tudok hagyatkozni.

Én valószínűbbnek tartom, hogy valamilyen fertőzés alapú bőr- és végbélgyulladás okozza panaszait. Erre viszont a műtét nem megoldás.

Persze tovább kell menni, először egy gomba-baci elleni antibiotikus kúrát javasolnék. Ha nem jön rendben, utána jöjjön inkább a műtét.

Üdv:

dr. Bánfalvi Péter

Kérdés: 2012. augusztus 05., 14:35; Megválaszolva: 2012. augusztus 10., 08:38
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás