• Villámcsapás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő!Az lenne a kérdésem, hogy mennyire veszélyes a villámcsapás abban az esetben, ha a felkarom csontjában be van ültetve egy kb..15 cm hosszú fém darab? Ezt a fémet "megnyertem" egy életre, és érdekelne, hogy villámláskor nagyobb veszélyben vagyok-e,mint általában a többi ember. Előre is köszönöm a válaszát

        Dr. Veress Dóra válasza a villámcsapás témában

        Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, a karjába beültetett fémdarab miatt nincs nagyobb esélye annak, hogy Önbe csapjon a villám. Az a fém nem vonzza a villámokat és nem is vezeti jobban, így ha véletlenül Önbe csapna a villám, akkor sem lesz nagyobb baja csak azért, mert fém van a karjába ültetve.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 06., 14:11; Megválaszolva: 2011. június 07., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés