fejsérülés

Jó napot kívánok! Pár napja történt hogy elcsúsztam a vizes csempén, olyan szerencsétlenül hogy beütottem a szemöldök- orr-csontom. Voltam az ügyeleten mert pár órával később a jobb szemem körül szépen elkezdett monoklim keletkezni. Nagyon megijedtem, mi van ha az agyamban is történt valami baj. (Az agyvérzés az én legnagyobb félelmem, szerelmemet így vesztettem el) a Doktornő megnyugtatott hogy semmi félni valóm nincs, mivel nem fáj a fejem és nem folyik az orromból vér vagy agyi váladék. A szemem nagyon fáj mozgatásra, hátul a szemgolyóm mögött. Ma már mintha tompa fájdalmat éreznék a fejemben is, nem vagyok benne biztos mivel lehetséges hogy a szemem mozgatásával érzett fájdalom miatt van. Nagyon aggódom, hogy nincs e valami komoly bajom. Ön szerint lehet bármi agyi sérülésem, ami 3nap alatt nem jött elő? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a fejsérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Általában 3 nap az az intervallum, amikor még jelentkezhetnek agyi történésre utaló jelek. A leírása alapján minimális az esélye annak, hogy Önnél valamilyen probléma lenne, mert a típusos tüneteket nem produkálja. De ha a dolog feszélyezi a korábbi tragédia miatt, akkor menjen el egy baleseti, vagy idegsebészeti, ideggyógyászati szakrendelésre és beszélje meg az ottani szakorvossal, aki vizsgálatot követően szükség esetén CT vizsgálatot tud kérni a pontos diagnózishoz.

Kérdés: 2014. június 03., 09:59; Megválaszolva: 2014. június 05., 12:29
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Csípőtörés
lábsérülés
Lább forrázás
Nyakcsigolyatörés
Homlok sérülés