Étvágy csökkentő

Üdvözlöm! Kérdésem a következő lenne utóbbi időben nagyon sokat eszek ugy érzem kényszeresen eszek akkor is ha nem kívánom már nagyon meghíztam miután letettem a cigit azóta meg se állok 58ról már 79 kg vagyok sportolni kevéssbé tudok mert 2 helyen dolgozom és nappal iskolába járok. Rátaláltam egy étvágycsökkentőre a barátnőmnek bevált érdekelne orvosi véleménye hogy nem-e káros a szerveztre és hogy szakemberként mit gondol nem ettől várok csodát ha nem csak segítségül használnám a tabletta neve Regenon. Köszönöm

Dr. Árki Ildikó válasza fogyasztószer témában

Tisztelt Kérdező!

A legjobb fogyókúra a fegyelmezett étkezés, szénhidrátok csökkentése, sok, zöldség, gyümölcs fogyasztás, a nassolás mellőzése. Emellett a rendszeres testmozgást is meg kell oldani. A fogyókúrához a "kényszeres" evés esetén akár pszichológus segítségét is igénybe lehet venni. A nevezett készítmény hatóanyaga az amphepramon, egy centrálisan (az agyra) ható szer, amelynek ismeretesek mellékhatásai is. Sem a hazai sem az európai törzskönyvezett gyógyszerek között nem szerepel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. március 25., 13:39 ;Megválaszolva: 2013. március 30., 23:12
Kérdések és válaszok: Elhízás
Tabletta
    Kedves Doktornő/úr! Vettem egy kúraszerüen alkalmazható készítményt az egyik por amit étkezés előtt vehetek be, hogy az...
Vérkép [LDH, GPT, GGT]
Pajzsmirigy?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat