• Orvos válaszol: Egyéb

        Egyéb
        Összes kérdés a(z) Egyéb témában Gyakori kérdések a(z) Egyéb témában
      • Szív, vagy tüdőprobléma?

        2019-06-14 09:21
        Üdvözlöm Doktornő! Korábban már kérdeztem Öntől, és mindig megnyugtató választ adott. Most egy újabb probléma miatt szeretnék kérdezni.: A közelmúltban voltam kontroll kardiológiai szakrendelésen, a vérnyomáscsökkentőt szeretném lecserélni, mert úgy...

        Lehet ez a szájszagom oka?

        2019-06-14 08:54
        Tisztelt doktor úr! 2 éve volt gyomortükrözésem kellemetlen lehelet miatt. Ekkor megállapították, hogy a gyomorszájam jól zár, refluxom ebből adódóan nincs. A rossz lehelet azóta is tart, voltam már béltükrözésen is, ami szintén negatív lett. Azonban kb....

        Hova forduljak?

        2019-06-12 17:37
        Kedves Webbeteg! Nagy szükségem lenne a segítségükre, tanácstalanságom miatt. Bár furcsa lesz, amit leírok, mégis köszönöm, ha komolyan veszik. A tavalyi évben volt egy sajnálatos végbéltáji műtétem, amit követően nehézzé vált a székelésem. A sok...

        Azbeszt szigetelés átvágása

        2019-06-08 20:23
        Tisztelt Doktornő! Lakásfelújítás során egy öntöttvas radiátor tömítőgyűrüjét flexxel vágtam el. Miután átvágtam, gyanús lett számomra a tömítésen a sok apró kis rost. Rövid utána olvasás után ijedtségem még nagyobb lett, amikor konstatáltam,...

        Agyoedema

        2019-06-07 09:45

        Emésztőrendszeri panaszok

        2019-06-06 23:52
        Tisztelt Doktor!Visszatérő panaszaimmal kapcsolatban szeretném a véleményét kérni.Fiatal gyermek koromtól jellemzően ideges eredetű gyomor-bél panasazaim vannak.Szorongó,izgulós típus vagyok,ezért már 23évesen gyomorpanaszaimra gyógyszert kaptam.A...

        Szorongástól valami súlyosabb?

        2019-06-06 09:18
        Üdvözlöm! Szorongással küzdök, januárban alakult ki, Rexetint szedek 20 mg-ot 3 hónapja, kicsit javult már de rettegek a mentális betegségektől, mint pl: pszichózis, skizofrénia. Félek, hogy nekem is valami ilyesmim lesz ettől az állapottól. Illetve rémálmaim...

        Röntgen vizsgálat értékelése

        2019-06-05 09:53
        Kedves Doktornő, Nemrég diagnosztizált Chron beteg vagyok. A bal lábam sokszor, néha hirtelen, csak úgy minden ok nélkül megfájdul, és utána már csak sántítva tudok tovább közlekedni. Egyre erősebb a fájdalom, és előfordul hogy már sírva közlekedem...

        Kérhetek-e leszázalékolást?

        2019-06-05 00:50
        4 éve mélyvénás trombózisom volt, ami párosult kétoldali tüdőembóliával. 2x10 percig teljes kerngési sokk,amiböl sikeresen felépúltem.Viszont állandó lábfájdalom és hátfájdalom kiséri az életemet. Próbáltam munkát vállalni,de egy munkahelyet sem...

        Szedules

        2019-06-04 15:18
        Penteken este egeszen az ejszakaba nyulva italoztunk egy baratommal. En whiskyt ittam de abbol rovid idon belul kb 5-6 decit. Rosszul is lettem. Hirtelen elkezdtem hanyni es nem szamoltam de kb 6-7x biztos hanytam. Elaludtam nagy nehezen. Nagyon rosszul masnaposan keltem es...

        Szorulás, nehéz székletürítés

        2019-06-04 12:57
        Kedves Doktor úr! Október óta fennálló kínzó székelési nehézségekkel kapcsolatban kérem a véleményét, tanácsát. Októberben jelentkezett először olyan erős szorulásom, hogy 2 órán át küszködtem, hogy sikerüljön a széklet és megszűnjön az égető...

        Hasnyálmirigyrák lehet?

        2019-06-04 09:26
        Kedves doktor úr! Korábban írtam Önnek, de a panaszaim még mindig nem múltak el. Kb. egy éve néha szúrást érzek a bal oldalamon és fél éve világosbarna (tejeskávé színű) a székletem. Októberben és decemberben szedtem antibiotikumot és 1-1 doboz...

        Csigolyaelcsúszás

        2019-06-03 09:52
        Tisztelt Doktornő! A lumbalis gerinc kétirányú röntgenfelvételemen az alábbi olvasható: A csontszerkezet szabályos.Scoliosis nincs.A lordosis az alsó szakaszon fokozott ívű. Az L.V csigolya a felettes gerincoszloppal együtt az S.I-ses csigolyán kb.8 mm-rel...

        Húgysav szint emelkedést okozhat e gyógyszer

        2019-06-03 08:45
        Az alábbi gyógyszerek okozhatnak e húgysav szint és vércukorszint emelkedést? Asa protect100, tanydon 8o,curidol 37,5mg, rawel sr 1.5 mg. Köszönöm szépen a választ.

        HPV tipizálás

        2019-06-01 11:09
        Tisztelt Doktor Úr! LSIL/HPV citológia miatt HPV tipizálásra került Nálam sor. A vizsgálat előtt egy nappal megjött a menstruációm, de az orvos így is levette a mintát. Az eredmény negatív az összes vizsgált genotípusra. Lehet ez egy álnegatív eredmény...

        I a bajom

        2019-05-29 18:17
        Tiszteletem.1 hete voltam vervetelen aminek eredményébe 2 csillagos van a crp:5,60 és az eozinofil granulocita%:4,80 a vérvétel elötti napokban az egész család beteg volt énis (hőemelkedés,torokfájás) a kerdesem az lenne ez okozhatja a magas értékeket vagy esetleg...

        hemangióma a májban

        2019-05-29 11:04
        Kedves Doktor Úr! Hasi UH során a májamban találtak egy 15 és egy 7 mm-es echodús képletet, amire azt írták hemangióma. Fél évvel ezekőtt még nem voltak ott, ez biztos mert sosem látták eddig uh-n és régebben egyszer más okból hasi ct-t is csináltak, azon...

        Antibiotikum oldat használata melletti alkohol fogyasztás

        2019-05-25 15:36
        Ziceryn oldat, antibiotikum külső használata mellett lehet e alkoholt fogyasztani? 12 hetes a kúra.

        Rekeszsérv (bochdalek) okozhatja a röntgen képen látható rekesz domborulatot?

        2019-05-24 16:01
        Kedves Doktor Nő! Nemrég egy influenza miatt tüdőszűrésen voltam és ugyan a megfázással és egyéb, a tüdővel kapcsolatos probléma nem merült fel, viszont felszínre került egy érdekes domborulat a rekesz vonalában bal oldalon (mellékelt röntgen felvételen...

        gyógyszer abbahagyása??

        2019-05-23 21:06
        Az orvos peritolt írt fel,elolvastam a tájèkoztatót,AZT írja az elö par napba fáradèkonyság álmosság elöfordul,de ez napokon belül rendezödik,amennyiben szèdülès kábultság is jelentkezik az elsö fèl szem bevètele után haggya Abba?? Vagy rendezödik??...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!