VRE baktérium miatti elkülönítés, a VRE hordozó életkilátásai, milyen betegségei lesznek?

Szepszissel kerültem kórházba, ahol a második héten elkaptam a VRE antirezisztens baktériumot. Kiújult problémáim miatt újból kórházba kellett volna kerülnöm, de a VRE miatt nem vettek fel. Mindenhonnan megkapom a választ az elkülönített WC használatról, folyamatos fertőtlenítésről, hogy mást nehogy megfertőzzek! Amennyiben én másra ilyen veszélyes vagyok, társasággal már nem mehetek egy hosszú hétvégére sem, AKKOR RÁM MI VÁR? MILYEN BETEGSÉGEKRE SZÁMÍTHATOK, MILYENEK LEHETNEK AZ ÉLET KILÁTÁSAIM?

Dr. Szanyi Andrea válasza Vancomycin resistens Enterococcus témában

Kedves Kérdező! Előző kérdésében már válaszoltam, hogy megfelelő fertőtlenítéssel, higiénés szabályok betartásával egészséges emberekre nem jelent veszélyt. A tünetmentes hordozás nem jelent betegséget, nem befolyásolja az életkilátásait, bár ez évekig, akár tartósan is fennállhat, de elképzelhető, hogy a szedett Klion és a szedett probiotikum (Enterol) hatására megszűnik. A kórházi felvételtől valószínűleg azért zárkóztak el, mert nem volt lehetőség az elkülönítésre, kórházi körülmények között a közös mellékhelyiség használata ebben az esetben tilos.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2022. február 24.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka
Alacsonyabb neutrofil szám kóros?
Székelés utáni viszketés
Pacemakerrel sejtrezonanciás kezelés...