Belgyógyászati panasz

Tisztelt címzett! Antibiotikumos kezelés (torok és vesefájdalom miatt) 3 különböző fajta antibiotikum szedése után, ill.már közben is ízűleti fájdalmak merültek fel valamint a két vesetájékra kisugárzó fájdalom. Lázam nincsen, de mégis olyan érzésem van mintha gyulladás lenne a szervezetben. Ehhez párosul nagyfokú szájszárazság, ami éjszaka a gyomorig hatoló szárazság érzetét kelti. Folyadék fogyasztás után eltűnik a nyál a számban, most protexin tabletta szedéssel próbálkozom. Tanácstalan vagyok. köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Rákóczi Éva válasza belgyógyászat témában

Tisztelt Hölgyem!

Sajnos vannak olyan kórokozók, amelyek ízületi panaszokat is okoznak. Az antibiotikum kezelés mellett pedig felléphetnek olyan mellékhatások, melyek a gyomor-és bélrendszert veszik igénybe. A legfontosabb most az lenne, ki kellene zárni a fennálló gyulladás lehetőségét, és tisztázni a vesék állapotát, vajon mi okozza az elhúzódó tüneteket. Ezek miatt belgyógyászati vizsgélatot létok szükségesnek.

Kérdés: 2010. december 30., 10:00; Megválaszolva: 2011. január 03., 09:58
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés