• Ideális értekek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorno itt oldalt van olyan hogy idealis ertekeim szeretnem megkerdezni, hogy edesanyamnak aki 49 eves mennyi kellene, hogy legyenek ezek az ertekek ehom vercukorszint, koleszterin, idealis testsuly, es vernyomas.Koszonom valaszat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rizikófaktor témában

        Kedves Kérdező! Az ideális értékek a nagy átlagra érvényesek, ha édesanyjának van valamilyen betegsége, rizikófaktora, akkor a célértékek módosulnak, függenek attól, hogy van-e szív- és érrendszeri betegség, túlsúly, dohányzás, cukorbetegség, családban fiatal korban infarktus, stroke, stb. A pontos értékről a személy ismeretében lehet tehát nyilatkozni, emiatt keress fel a háziorvost.


        Kérdés: 2011. október 01., 11:15; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: