• Édesség evés után enyhe szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Olyan panaszom lenne hogy édesség evés után enyhe szédülés lép fel. Tudni kell hogy szeptember oktober november ben depresszios voltam.ezidő alattt lefogytam 25 kg ot.kaptam enyhe gyogyszereket de nem szedtem őket.februárban voltam egy termál fürdőben ahol 20 30 perc fürdőzés helyett 2 orát voltam bent.a kijövetel után a tusoloban elájultam egy percre kb majd kaptam egy kockacukrot és jol lettem(kiszivott az erős víz másokkal is előfordult már a fürdőben.) KB 2 hete vettem észre magamon hogy evés után enyhe szédülés tört rám.pár 10 15 perc alatt elmulikt.ez a jelenség nem állando.vércukromat megmérték étkezés után mikor már nem szédültem.5,3 volt az érték.Van hogy megeszek egy csokit vagy cukormentes üdítőt (nestea)és rámtör ez az enyhe szédülés de nem vagyok gyenge csak a tarkom mintha nyomna kicsitMásik tünet hogy pár nappal ezelőtt nem tudtam nézni a tv-t mert a mozgó képre nem bírtam ránézni.Valamint az egér scroll görgette szöveget sem birtam nézni a sz gépen.A szemem fejem belefájdult .ez a tunet sem gyakori.például a most gépelt szöveghez a betű keresésbe is bele szédül a fejem kicsit a gyorsabb szem mozgatásba.Szeretnék valamilyen véleményt kérni.Diagnozist gondolom csak kivizsgálás után lehet kapni.Előre is köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne laboratóriumi körülmények között vércukorvizsgálatot és vércukor terheléses vizsgálatot végeztetnie.Panaszainak hátterében vérnyomás eltérés is állhat. Senkinek sem ajánlott meleg gyógyfürdőben 2 órán át tartózkodnia, mert tulzottan igénybe veszi a keringést.Ha a számítógép monitorja nem megfelelő magasságban van, okozhat panaszokat. Diagnozist csak kivizsgálás után kaphat.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 14., 22:36; Megválaszolva: 2011. március 17., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés