• Háromhetes hőemelkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Háromhetes hőemelkedés 37.2-37.5 fájdalom sehol. góc kutatást végeztünk minden negativ nőgyogy hasi uh labor mellkas rtg orrmélléküreg. Mit tegyünk

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hőemelkedés témában

        Tisztelt Hölgyem! Javaslom a továbbiakban immunológiai kivizsgálását, mert ha eddig negatívak a leletek, mindenképpen ki kell zárni autoimmun betegség hátterét. Javasolt infektológiai (fertőzéssel foglalkozó) szakember vizsgálata is. Fogászati góc kutatás történt-e?


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 26., 10:04; Megválaszolva: 2010. december 01., 15:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés