• Idegbecsípődés, ájulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő!

        A mai nap hajnalán egy rossz mozdulat következtében minden bizonnyal becsípődhetett az egyik ideg a bal csípőm tájékán. Amikor kb. dél körül ki mentem a mosdóba, visszamenetelkor ájulás tünetei léptek fel (fülzúgás, szédülés, elsötétült minden), és csak azért nem ájultam el mert időben le tudtam feküdni. Az lenne a krédésem, hogy a kettőnek lehet e köze egymáshoz? Válaszát előre is köszönöm!

        Üdvözlettel:

        B. Krsiztina

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Krisztina!

        Nem hiszem, hogy összefügg a kettő. Az ájulás/rosszullét oka lehet alacsony vérnyomás, szívritmuszavar, neurológiai ok, alacsony vércukor, stb. Érdemes lenne háziorvosát felkeresnie egy ruitn kivizsgálás miatt.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-26 11:32:07; Megválaszolva: 2010. május 26., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés