• Rendszeres hőemelkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktúr úr/Doktor nő! Fél év napi szinte hőemelkedésem van. Körülbelül 12 órakkor kezdődig és késő estig tart és felmegy olyan 37.3 ig. Voltam már vérvizsgálaton és agycétén is de semmit rosszat nem mutatott. Egyedül a vérnél az egyik májfunkcióm volt magasabb. Sportolok rendeszeresen (kondizok egy 3 hónapja) és focizok. Ezek mellet sajnos dohányzom (napi majdnem egy doboz) és 21 éves leszek. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hőemelkedés témában

        Kedves Kérdező!

        A rendszeres hőemelkedés hátterében többféle ok is állhat, de nem ritkán az is előfordul, hogy rendszeres kivzsgálás ellenére nem sikerül az okot felkutatni, illetve kezelés nélkül elmúlik a panasz magától. Okozhatja fertőzés, autoimmun folyamat, daganatos betegség is, ezért további vizsgálatok szükségesek egy belgyógyászati szakrendelésen.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-19 14:41:32; Megválaszolva: 2010. március 19., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: