Aflutop

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

 

Szakvélemény szempontjából szeretnék érdeklődni Öntől. 2o éves lány vagyok, azért fordultam orvoshoz, mert a jobb oldali nyaki nyirokcsomóim 2-3 hónaponta megdagadtak, majd újra visszahúzódtak. Ezenkivül plusz tünetként emlithettem az izületi fájdalmat (a térdembe pár éve állandó jelleggel visszatér a fájdalom). Az orr-fül-gégész elküldött vérvizsgálatra, ami (szerencsére) nem mutatott ki rendellenes eltérést, a kissé megemelkedett reaktiv C fehérjén (4) és a szintén kissé emelkedett VSH-n (17 mm/h) kivül.

Az orr-fül-gégész az izületi fájdalmak miatt továbbküldött egy belgyógyász szakorvoshoz, aki újabb véranalizist kért. Ez alapján irta fel kezelésként az Aflutop nevű gyógyszert. Érdeklődésem kielégitése végett kérném az Ön segitségét az emlitett gyógyszer jobb ismertetésében (milyen betegségek kezelésére használják, hogyan hat, ellenjavallatok, eddigi általa elért sikerek stb.). Lényegében bármilyen jellegű információ a hasznomra válna, mivel az interneten nem igazán lehet magyar nyelvű ismertetőhöz (sem) hozzaférni.

Válaszát előre is köszönöm! További szép napot kivánok!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

Kedves Kérdező!

Magyarországon nincs ilyen nevű szer forgalomban, ezért sajnálom, de nem tudok róla nyilatkozni. Idegen nyelvű oldalakon azt találtam róla, hogy a szteroidok közé tartozik, így valószínűleg gyulladáscsökkentés miatt kapta. Kezelőorvosát kérdezze meg, ő biztos bővebben tud felvilágosítást adni.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 17., 11:12; Megválaszolva: 2010. március 17., 11:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés