• Kipirulok

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor(no)ur

        Szeretnem megkerdezni mi lehet az oka, mostanaban sokszor kipirul az arcom, es forro lesz.Olykor fel oraig is eltart, aztan elmulik.Ez a tunet akkor is jelentkezik, amikor tobb ora utan kintrol a meleg szobaba megyek, de van amikor egyszeruen spontan elojon.Egyebkent vernyomascsokkento gyogyszereket is szedek mar tobb mint harom eve, lehetseges, hogy ennek volna egy mellekhatasa? Esetleg egy mas problema jele lenne?   Edesapam mielott agyverzesben meghalt evekkel elotte o is kipirult! Vajon szamithatok en is ilyesmire?

        WEBBeteg szakértő válasza a kipirulás témában

        Kedves Kérdező!

        A panasz oka lehet pszichés, lehet kezdődő bőrbetegség jele, okozhatja gyógyszer (pl. vérnyomáscsökkentők, pl. kálciumcsatorna blokkolók! ), bizonyos ételek, mellékvese eredet is felmerül. Háziorvosa segítségét kérje az ok kiderítésében.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-15 16:19:02; Megválaszolva: 2010. március 15., 16:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: