• Létezik vastúltengés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nő/Úr!

        Vérszegénység miatt vastablettát kell szednem. Az utolsó véreredményem alapján a kezelő orvosom azt mondta h "lassan kilőjjük a biztosítékot"Azt szeretném megkérxdezni h ha valakinek sok a vasa akkor az milyen panaszokat okozhat? Máj panaszokat okozhat?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a vas anyagcsere témában

        Kedves Kérdező!

        Írja meg a vasprofil összes értéekét, ez alapjáén lehet eldönteni, hogy a vspótlás elérte-e a célját, szükséges-e további kezelés. Egyébként a tartós és jelentős mértékű vastúlterhelés okozhat többszervi károsodást, pl. máj.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Kovács István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-21 17:19:32; Megválaszolva: 2010. február 21., 17:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: