• Hőmérséklet ingadozás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr,

        Kb 2 hónapja nappali hőemelkedéssel küzdök. Ez azt jelenti, hogy reggel 7 órakor 36, 4 körül van, aztán napközben felkúszik 37, 3-37, 4-re(magasabb nem szokott lenni), majd estére fokozatosan csökken, és este 10kor már megint 36, 3 körül van. Lázcsillapítókat nem szedek. Igazából nem zavarna, de napközben sokszor úgy érzem, hogy sokkal nagyobb lázam van, de aztán miután megmérem, nyugtázom, hogy csak a? szokásos? hőemelkedés. Néha nagyon melegem van, néha meg fázom. A neten is olvastam, hogy a normális testhőmérséklet ingadozás az 0, 5 körül van, hát nekem simán megvan az1 is, sőt sokszor még több is, úgyhogy komolyan aggódom emiatt. Már ott tartok, hogy óránként mérem, hogy lássam a változást, de már szinte kívülről tudom, hogy mikor mennyi lesz. Közben decemberben volt egy állítólagos bakteriális fertőzésem az orvos 3 féle antibiotikummal is próbálkozott, míg elmúlt a torokfájás, de a hőemelkedés megmaradt, mellkasröntgenre is elküldtek, de az is negatív lett. Tavaly refluxot állapítottak meg, úgyhogy most az emiatt kialakuló stresszelés sem tesz jót nekem. Egy aggódó 30 éves férfi

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hőemelkedés témában

        Kedves Kérdező!

        A hőemelkedés oka lehet fertőzés, hormonális ok, pszichés ok, daganatos betegség, allergia, egyes gyógyszerek, autoimmun betegségek, de sokszor nem is derül fény a kiváltó okra. Mindenképp menjen vissza háziorvosához.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-02 14:29:40; Megválaszolva: 2010. február 02., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Gyerekkorom óta vékony testalkatom van, 30 éves létemre kezdtem neki az itthon végezhető sportoknak vagy kinti futásnak, de továbbra is rajtam van néha az erőtlenség levertség és a testtömegem sem akar elmozdulni 60-62...
        Tisztelt szakértő sajnos nagyon nehezen megy a számolás visszafele eggyátalán nem megy a szorzotábla se fejben kizárt hogy kitudok valamit szamolni szorzással osztással a boltban nemtudom összeadni a termékek árát és nemtudom mennyi jár vissza...
        Tisztelt Doktornő! Kb 1 éve kezdődött nekem életem első alvásparalízise! akkor még csak havonta 1-2x jelentkezett! Elkezdtem járni pszihologushoz felfedte az okát és egy időre abba is maradt! Ezután elmentem balaton soundra és kábítószert...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés