MRI túlsúlyos beteg

Tisztelt Doktornő! Diagnosztizált iatrogén Chusing-szindrómám van. Az aszthmám miatt lett rendelve Methypred, tobbször próbálták már lecserélni, de mindig status aszthmaticus lett a vége, tehát nem tudták lecserélni más szerre. Mindkét mellékvese leállt, viszont a súlygyarapodás már közelít a 150 kg-hoz.Hasi elváltozást tapasztaltunk, férfitenyérnyit, köldökvonalban.Onkológus javasolta, hogy MRI-vel nézzék meg mi lehet az, Nem találtunk olyan gépet ma Mo.n ahol megvizsgáltak volna, mert a haskörfogatom nem teszi lehetővé a biztonságos vizsgálatot. Még a Kaposvári Centrumban sem vállalták, ott sem ahol a lovakat vizsgálják, pedig az nyitott gép.Kérem a tanácsát ill.véleményét: valóban nincs ma az országban olyan gép, ahol a 140 cm khaskörfogatú betegeket meg tudják vizsgálni? Tájékoztatásul elmondanám, hogy az összes szövődmény már kialakult: diabetes, izomsorvadás, depresszió, ipajzsmirigy és petefészekciszták, nkontinencia és amenorrea.41 éves nő vagyok.és agyi elváltozás, ami inoperábilis.Közben elszenvedtem egy közlekedési balesetet, melyben a gerincem és a térdem sérült.Válaszát előre is kószönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza MR, elhízás témában

Kedves Kérdező!

Sajnos nincs azzal kapcsolatban tapasztalatom, hogy hol van ilyen speciális MR az országban, de a Euromedic-kel érdemes lenne felvenni a kapcsolatot, akik Magyarországon több MR-t is üzemeltetnek:

http: //www.euromedic-group.com/index.php? lang_site=hunÜdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. augusztus 23., 22:15; Megválaszolva: 2009. augusztus 23., 22:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
MR eredmény
Tisztelt Doktor Nő! Az alábbi MR eredménnyel fordulok Önhöz.30 éves vagyok kb. fél éve fájdogál a derekam, időnként jobban, időnként kevésbé...
Mit jelent az MR leletem?
Lelet: Bal térd MR vizsgálat. T2 súlyozott axiális T2 súlyozott, STIR coronalis T1, T2 súlyozott wattos sagittalis mérések készültek. A medialis...
MR Vizsgálat - spongiosa csavarral
Tisztelt Webdoktor!   Szeretném megtudni, hogy MR vizsgálat végezhető-e korábbi ortopédiai műtét során beépített spongiosa csavarral? ...
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása