• Tüdőszűrő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves vagyok, veszprémben van a bejelentett lakcímem, de jelenleg budapesten van bejelnetett állásom. És ide kell érvényes tüdőszűrő vizsgálat. Hol tudom én ezt pesten elintézni,hogy ne kelljen fizetnem érte?

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőszűrés témában

        Tisztelt Kérdező!


        Az ingyenes tüdőszűrés 30 év feletti személykre és a tüdőgondozó által beidézettekre vonatkozik. A munkalkalmasságira kért mellkasfelvétel nem ingyenes 2 000 Ft-ba kerül bárhol az országban: ennek megfelelően gondolom a munkahelyéhez legközelebbi tüdőgondozóba kéne menni és ott elkészül a felvétel. Ön annyit tehet, hogy számlát kér és ezt a munkahelyén visszafizetik ( vagy igen, vagy nem).


        Tisztelettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-04 10:24:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés