Orvosi vizsgálat

Tiszteletem. Volna egy olyan problémám, hogy folyamatosan zaklat a környezetem azzal, hogy homoszexuális vagyok. Tudni szeretném, orvosilag valamilyen vizsgálattal igazolható-e, hogy nem? Természetesen, nagyon durva szavakkal élnek, ezért a kérdés. A hormonszintem gondolom, alacsony, mert nincs nemi vágyam, és szokott lenni vizelés után folt az alsónadrágon. De az igazi kérdés az, igazolható-e az orvosi vizsgálattal, hogy nem élek análisan nemi életet. Feltételezem, ez okoz elválzozást, miként, a kézen is eltér a bőr tulajdonsága a szellemi és a fizikai dolgozóknál. Köszönöm szépen, előre is.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza homoszexualitás témában

Kedves Kérdező!

Ha önt semmilyen nemű partnerrel nem látják, nem értem miért merül fel a homoszexualitás gyanúja. A végbél záróizma homoszexuális embereken lazább, könnyebben betapintható lehet. Ezt a vizsgálatot azonban nem szokás annak céljából elvégezni, hogy ezzel bizonyítsák vagy kizárják valaki homoszexuális vonzódását. Más személyeknek ilyen irányú bizonyíték szolgáltatása megalázó, és nem is biztos, hogy elérné a célját- könnyen találhatnak más alapot a sértegetésre. Esetleg próbáljon meg lakhelyt vagy munkahelyet változtatni, hogy a kellemetlen környezetétől megszabaduljon. A nemi vágy hiányát valóban okozhatják az alacsony hormonszintek, ezek vérvétellel ellenőrizhetők, szükség esetben kezelhetők. A vizelés utáni „folt” a nadrágon sem természetes, lehet, hogy a vizelettartás nehézségén is lehetne segíteni. Forduljon ezekkel a gondjaival urológus szakorvoshoz.

Dr. Szanyi Andrea
Dr. Szanyi Andrea belgyógyász, háziorvos, geriáter
Kérdés: 2021. február 17., 17:40; Megválaszolva: 2021. február 18., 21:11
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lábon folt
Folt lábon
Kullancs csípés
D vitamin tuladagolas
Macskakarmolás
Tisztelt Címzett! A hétvégét Balatonon töltöttem, ahol megkarmolt véletlen (kollégám rajtam keresztül emelte fel) egy cica. A cica egészségesnek...