• Mellkasfájdálom mire utalhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy vajon mi lehet a probléma,mit tudna javasolni az alábbi tünetekre? 4 napja,leginkább a bal oldalon nyomó -feszítő érzést érzek a mellkasomon szüntelen.Néha erősebben néha enyhül de folyamatosan,,Mintha rajta ülnének.Légzésem is kissé nehézkes."Nem ért sérülés és különösebb stressz sem,megfázásra utaló jeleket sem tapasztalok.E mellett a hátamon is baloldalt fájdalmat érzek.A vérnyomásom is normális (138/86/90)Az emésztésemben sem tapasztaltam változást.Letroxot 50 mg szedek évek óta és vitamint.De voltam kontroll vérvételen pár hete és a tsh is rendben van,ebből is arra következtetnék,hogy pajzsmirigyprobléma nem lehet. Nem tudom mitől nem múlik,kezdek aggódni. Tisztelettel: Magdolna

        Dr. Szanyi Andrea válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A leírtak alapján egyrészt kardiológiai vizsgálat, másrészt Covid szűrés jönne szóba. Beszéljen telefonon háziorvosával, aki indokolt esetben Covid szűrést kezdeményezhet. Ha nem igazolódik fertőzés és panasza változatlanul fennáll, keressen fel kardiológust.


        Kérdés: 2020. október 31., 19:13; Megválaszolva: 2020. november 05., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        TISZTELT DOKTOR UR. HAEMICOLECTOMIA MÜTÉT UTÁN 3 HÉTTEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK MERÜLTEK FEL.vAN EGY FÜGGŐLEGES 30 CM VÁGÁS A HAS KÖZEPÉN ÉS EGY JOBBOLDALI LYUK (DRÉNCSŐ HELYE) 1. IDŐNKÉNT ERŐS RÖVID IDEIG TARTÓ FÁJDALMAT ÉRZEK A DRÉNCSŐ...