Diverticulitis? ...vagy?

Évitizedes emésztési panaszok puffadás, és vastagbél problémák, ezidáig funkcionálisnak bizonyulól. Mostanában gyakran több székelés, nem mindig rendesen ürülő, időnként rosszul emésztett, nyákos széklet. Mivel dokumentálhatóan 2 hónapja nem szedem a Valsacor gyógyszert, a vérnyomásomre, így nagyon meglepő volt, hogy két hónap múltán is ürült tabbletta, aug. 12-én és ma is. Ennyi rezerváció, ennyi idő után, nem jó jel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza diverticulosis témában

Mindenképp érdemes vastagbél-vizsgálatot végeztetni, ez egyértelműen választ tud adni a kérdésre, valamint az előkészület során sikerül kiüríteni teljesen a vastagbelet. E mellett megpróbálható emésztőenzim-pótlás is (a teljesebb emésztés elősegítésére: Mezym Forte, Pangrol, Kreon) .

Kérdés: 2020. szeptember 17., 11:49; Megválaszolva: 2020. szeptember 17., 14:58
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina