• Elakarom hagyni a családom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        37 éves vagyok. Világ életemben független voltam. Sose akartam igazán gyereket mert tudtam önző vagyok a kényelem nyugalom és a szabadság a legfontosabb nekem. Megismertem a párom. Jött a szerelem. Terhes lettem véletlenül. Megtartottam hülye fejjel. Akkor nem tudtam nem gondoltam végig mit is teszek. Ahogy megszületett a gyerek 180 fokot fordult az életem. Oda lett a függetlenségem nyugalmam csend béke. Minden nap sirtam és sirok, hogy elegen van ez egy börtön minden nap ugyan arról szól. Tudtam a munkahely se fog ezen segíteni mert jönnöm kell haza a börtönbe. Ez van 3 éve. Nem szeretem a gyerekem. Mind miatta van. Nem tudom elfeledni ezt a ballépésem ami egy életre szól. Egy életen keresztül aggódni érte felnevelni és a tudat hogy van belőlem még egy megőrjít. Elakarom őket hagyni. Elakarom felejteni nekem nincs gyerekem és új életet kezdeni egyedül. Végre tudom akkor de csak akkor fogok megnyugodni teljesen ha úgy élhetek ahogy akarok. Van segítségem de semmit se ér hisz utána jönnöm kell haza. Lelkileg ki vagyok készülve. Minden porcikám vágyam azt kívánjacmenjek el hagyjam el őket. Ez sose lesz jobb még ha nagyobb lesz. 18 év múlva talán. De addigra már én se leszek fiatal és 18 évig nem úgy élek ahogy szeretnék. Hanem kötöttségek között. Egyáltalán nem bánom ha többet nem látom a gyerekem csak a férjem hiányozna akit szeretek. Minden nap sírok a régi szép idökről amikor csak ketten voltunk. Nézegetem a régi képeket. Ha olyan képet látok ahol gyerektelenek raknak fel képet magukról összeszorul a szívem és akkor rögtön el akarok költözni. Nem birom már be fogok golyózni úgy érzem ha nem lépek. Voltam pszichológusnál semmit se ér. Ezen csak én tudok változtatni. 3 éve így élek szenvedek sirok szabadulni akarok de nem tudok mert félek a családom elítél. Szeretném ha a gyereket örökbe adhatnánk és végre ketten újra élvezhetnénk nyugiban az életet. Férjem hallani se akarok ezekről. Nem birom elviselni hogy anya vagyok és nem gyerektelen már. A tudat kikészít.

        Bujdosó Balázs válasza a témában

        Tisztelt Asszonyom! Problémája nem orvosolható egyszerűen; legfőképpen internetes kapcsolatban. Javaslom, hogy keressen fel pszichoterápiás szakembert problémájával. Üdvözlöm: Bujdoso Balazs i.ü. pszichológus szakértő


        Bujdosó Balázs
        Igazságügyi pszichológus, igazságügyi gyógypedagógus Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

         Bujdosó Balázs

        Kérdés: 2020. július 03., 14:54; Megválaszolva: 2020. július 14., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.