• Mit javasol?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! A következő problémám lenne és ebben kérném a tanácsát! 04.04 -én este 20.00 óra magasságában a párommal együttlét következtében lecsúszott az óvszer a kihúzás következtében.Pharmatex hüvelykúpot használtunk még fogamzásgátlásként amit helyesen alkalmaztunk.(10 perc után hat a leírás szerint) Sűrgősségi esemény utáni tabletta felírását szerettem volna az orvosi ügyeleten amit nem írtak ki ,mondván csak nőgyógyásztól kérhetek.A ciklusom 28 napos ,utolsó menstruációm 03.14én volt,tehát a héten esedékes.A mai nap halvány rózsaszín vérzést tapasztaltam.Mit ajánlana? Hatásos lehet e a pharmatex kúp,ez a vérzés már a menstruáció kezdetét jelenti e,vagy mindenképpen írassam fel a sűrgősségi tablettát ma estére 48 órá telik el az esemény óta lenne e még értelme bevennem ezt a tablettát!Terhességem még nem volt hosszú évekig megszakítással védekeztünk. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Kérdező! A leírása alapján - illetve, hogy a ciklus 23. napján volt - teherbeesésre szerintem minimális esély van. Ha mindenképp tutir szereten menni, Ellaone tablettát használhat, ez 5 napon belül használható. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. április 06., 11:28; Megválaszolva: 2020. április 06., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: