Mit javasol?

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! A következő problémám lenne és ebben kérném a tanácsát! 04.04 -én este 20.00 óra magasságában a párommal együttlét következtében lecsúszott az óvszer a kihúzás következtében.Pharmatex hüvelykúpot használtunk még fogamzásgátlásként amit helyesen alkalmaztunk. (10 perc után hat a leírás szerint) Sűrgősségi esemény utáni tabletta felírását szerettem volna az orvosi ügyeleten amit nem írtak ki ,mondván csak nőgyógyásztól kérhetek.A ciklusom 28 napos ,utolsó menstruációm 03.14én volt,tehát a héten esedékes.A mai nap halvány rózsaszín vérzést tapasztaltam.Mit ajánlana? Hatásos lehet e a pharmatex kúp,ez a vérzés már a menstruáció kezdetét jelenti e,vagy mindenképpen írassam fel a sűrgősségi tablettát ma estére 48 órá telik el az esemény óta lenne e még értelme bevennem ezt a tablettát! Terhességem még nem volt hosszú évekig megszakítással védekeztünk. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza esemény utáni tabletta témában

Kedves Kérdező!

A leírása alapján - illetve, hogy a ciklus 23. napján volt - teherbeesésre szerintem minimális esély van. Ha mindenképp tutir szereten menni, Ellaone tablettát használhat, ez 5 napon belül használható.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www..szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2020. április 06., 11:28; Megválaszolva: 2020. április 06., 12:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás