• Omega 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Véralvadás gátló gyógyszer mellett lehet -e Omega 3 tartalmú étrend kiegészítőt szedni?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a gyógyszerkölcsönhatás témában

        Kedves Kérdező! Az omega-3 zsírsavak maguk is rendelkeznek véralvadásgátló hatással. Több féle véralvadásgátló gyógyszer is van, amelyek mellett az omega-3 étrendkiegészítő alkalmazása kockázatos lehet, csak igen körültekintően, szoros orvosi felügyelet mellett szedhető. Mivel nem írta meg, hogy melyik véralvadásgátló gyógyszerről van szó, így nem lehet pontos választ adni. Amennyiben a betegtájékoztató lapon nem talál erre vonatkozó egyértelmű utalást, konzultáljon a kezelőorvosával.


        Dr. Szanyi Andrea

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2020. április 04., 19:35; Megválaszolva: 2020. április 07., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció