Omega 3

Véralvadás gátló gyógyszer mellett lehet -e Omega 3 tartalmú étrend kiegészítőt szedni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógyszerkölcsönhatás témában

Kedves Kérdező!

Az omega-3 zsírsavak maguk is rendelkeznek véralvadásgátló hatással. Több féle véralvadásgátló gyógyszer is van, amelyek mellett az omega-3 étrendkiegészítő alkalmazása kockázatos lehet, csak igen körültekintően, szoros orvosi felügyelet mellett szedhető. Mivel nem írta meg, hogy melyik véralvadásgátló gyógyszerről van szó, így nem lehet pontos választ adni. Amennyiben a betegtájékoztató lapon nem talál erre vonatkozó egyértelmű utalást, konzultáljon a kezelőorvosával.

Kérdés: 2020. április 04., 19:35; Megválaszolva: 2020. április 07., 20:36
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet-e szednem Proenzi 3-at
Ipaton tabletát szedek napi 1X 1 darabot. Térdizületi kopásra szeretnék szedni Proenzi 3-at. A kettö mehet egyszerre?
Fraxiparine
Tisztelt Cím! Egy barátom balesetet szenvedett lábát törte és begipszelték, minden nap Fraxiparine-nal injekciózza magát, kérdédem az lenne hogy...
Xanax hatása fogamzásgátlóra
Tisztelt Doktornö, Úr! Én 19 éves vagyok és nemrég voltam nőgyógyasznál, aki felírt nekem Milligest fogamzásgátlót, de én 3hete szedek Xanaxot...
Dalacin és tejfogyasztás
Kedves Doktor Nő/ Úr! A kérdésem az, hogy Dalacin tablettát kapott a nagymamám és azt mondta neki az orvosa, hogy tejet ne fogyasszon. Ez csak a...