• Visanne-táplálék kiegészítők

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Endometriózissal műtöttek, az orvosom Visanne szedését javasolta. A betegtájékoztatóban olvastam, hogy sok minden befolyásolhatja a gyógyszer hatását. A következő táplálék kiegészítőket szabad-e szedni Visanne mellett: Pyruvat, HCA, CLA, Collagén. Köszönöm!

        Dr. Farkas Ágnes válasza a Gyógyszerkölcsönhatás témában

        Kedves Hölgyem! A gyógyszerek közötti kölcsönhatásokat vizsgálják csak, a táplálékkiegészítőket nem. Sajnos a táplálékkiegészítők hatalmas száma miatt ezt lehetetlen lenne ellenőrizni. Amikor a betegtájékoztatót olvassa, a gyógyszerek hatóanyaga, amelyek befolyásolhatják egy adott készítmény hatását, fel lesznek sorolva, vagy az orvosa fogja tudni ellenőrizni. A többi készítményt egyébként recept nélkül elérheti, elvileg ilyenkor a gyógyszerek hatását nagymértékben nem változtathatják. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2019. január 02., 22:06; Megválaszolva: 2019. január 09., 23:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: