• Hati es derekfajas

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Dr.Puskas Reka! Lassan 1 honapja fajo derekam es hatam miatt mri vizsgalaton kovetkezoket irtak... Amit sajnos nem ertek. Kerdesem az hogy -mi a teendom ezzel? -szamitsak barmi mas vizsgalatra? -gyulladassal mit tanacsol? -milyen gyogyszert ajanl? Csatolom a filet es varom valaszat! Koszonettel: Horvath Bence

        WEBBeteg szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által feltett kérdés csatolmánya sajnos lemaradt. A csatolmányt kérjük küldje el nekünk az [email protected] címre, hogy továbbíthassuk szakértőnknek. Üdvözlettel, WEBBeteg Szerkesztőség


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2020. január 09., 13:55; Megválaszolva: 2020. január 09., 15:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: