• Mellkas ct. Mi lehet a jövő?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! Két éve aorta billentyű meszesedést diagnosztizáltak rajtam. Gyógyszert nem szedek. Munkám nagyon sok beszéddel jár, május környékén berekedtem. Július közepén elmentem fül-orr-gégészhez, már sokkal jobb hanggal, aki bal oldali részleges hangszálbénulást állapított meg, és tüdőgyógyászhoz küldött. Ott a tüdőröntgenen egy 25 mm-es folt jelent meg, ezért sürgősségi mellkas ct lett a vége. Csatoltam az alábbi mellkas ct leletet. Ezek alapján Ön szerint mi várhat rám? Azt még hozzátenném, hogy egy hónapja aminosavakat szedek, ami napi 1 g arginint tartalmaz.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a mellkas CT lelet, hangszál bénulás témában

        Kedves Kérdező! A mellkas CT-n olyan elváltozást nem írtak le ami magyarázná panaszait. Nem tudom, hogy dohányzik-e, mert ez is szerepet játszhat ebben az esetben. Mindenképpen szoros kontrollra van szükség, illetve ha panaszai nem szűnnek, hörgőtükrözés szükséges lehet. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2019. július 29., 10:19; Megválaszolva: 2019. július 31., 08:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: