• Lehetséges hogy ez aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Drága doktor úr/nő Én többnyire ülő munkát végzek. Egy nap elhatároztam, hogy eljárok futni, mire az egyik alkalom után azt tapasztaltam ami a képen is látható. Van, hogy visszahúzódik és van, hogy bedagadt. Nem vérzik. De néha viszket És nehezemre esik az ülés. Várom mielőbbi válaszát. Köszönöm.

        Dr. Árki Ildikó válasza a aranyér gyanú témában

        Tisztelt Kérdező! Kép nem érkezett. Amennyiben az elváltozás a végbélnyílásnál van, keressen fel proktológust a pontos diagnózis és kezelés érdekében.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. április 28., 13:25; Megválaszolva: 2019. május 01., 23:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: