Véres vizelet

Tisztelt Doktor Úr! Május 22.-én műtöttek TURP műtéttel hólyagnyaki szűkület miatt, műtét után ballon katéter volt felhelyezve 5 napig és miután kivették a katétert azóta véres a vizeletem valamikor erősen valamikor nem is lehet látni, most hétfőn 06.05-én lesz két hete a műtétnek, a kérdésem az lenne, hogy ez normális ilyenkor még vagy vissza kell menni az orvoshoz? és a szexuális életet mikor lehet elkezdeni amíg ilyen véres a vizeletem addig várjak inkább? CLEXANE vérhígítót használok még. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Papos István válasza Tur témában

Ilyenkor még több hétig lehet véres a vizelet. Szexuális élet a teljes gyógyulás után kezdhető meg.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2017. június 06.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Javasolt műtét szükségessége
Tisztelt Doktor Úr! Édesapám, aki 87 éves újabb műtéti előjegyzést kapott. Pár évvel ezelőtt a hólyagjáról daganatot távolítottak el, amit tavaly...
Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka
Alacsonyabb neutrofil szám kóros?
Székelés utáni viszketés