Mellkas ér

Üdv Kb 4 napja észrevettem egy kb 5 centis kidudorodo eret a mellkasom közepen a két mellem közott. A jobb mellem iranyaba van. Ezekben a napokban a mellkasom is faj. Főleg mély lélegzetvételkor. Szúró fájdalmat érzek. Meg vagyok ilyedve. El pattanhat ez az ér? Lehet bajom? Mitol van? Köszönöm

Dr. Szanyi Andrea válasza mellkas témában

Kedves Kérdező! Sajnos rendszerhiba miatt később értesültem kérdéséről. Ha még panasza fennáll, keresse fel háziorvosát. Mellkasi fájdalma miatt csináltasson mellkas röntgent, EKG-t. A kidudorodó ér lehet megerőltetés következménye, normál esetben elpattanására nem kell számítani, direkt sérüléstől óvja.

Megválaszolva: 2016. december 21.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Furcsa alakú mellkas
Tisztelt Hölgyem/Uram! Néhány napja töltötte a két éves kort a kislányom. Egészséges, jól fejlődő gyermek, mind fizikailag, mind szellemileg/szociálisan...
Csontrák?
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Kb. 2 hónapja vettem észre, hogy jobb oldalt, a mellizmom alatti rész lényegesen duzzadtabb, mint a bal oldalon. Mivel kissé...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka
Alacsonyabb neutrofil szám kóros?
Székelés utáni viszketés