Hasmenés és terhesség

Tisztelt doktor úr! Kérdésem a következő lenne: 1 hete voltunk együtt a párommal, óvszerrel és patentex oval kúppal védekeztünk.ez a ciklusom 11. Napján volt, de a menzeszem ált. 25-26 napos.a mai napon reggel enyhe hasmenésem volt, és kissé émelyegtem is, de hamar elmúlt. A melleim középidőtől feszülnek, de nálam ez megszokott.Lehet ez a beágyazódás jele? mekkora az esélye egy terhességek? mert ugye jövő 7főn kellene még jönnie.mikor tesztelhetek először? érdemes-e izgulnom? válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Szerintem nem érdemes izgulnia.

A várható menstruáció kimaradása esetén vizsgálható az esetleges terhesség. Először terhességi vizelet vizsgálat a célszerű.

Kellő védekezést alkalmazva a terhesség ellen, minimális százalék az esélye terhességnek.

Kérdés: 2016. április 13., 09:50; Megválaszolva: 2016. április 14., 21:42

Kérdések és válaszok: Egyéb

Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse