Szivárgó bél

ÜDVÖZLÖM! SZIVÁRGÓ BÉLSZINDRÓMÁM VAN. TUD NEKEM SEGÍTENI HOGY ÉTKEZZEM, VAGY ESETLEG VAN RÁ VALAMILYEN GYÓGYSZER, AMI AZ ÁTERESZTŐKÉPESSÉGET CSÖKKENTI. NAGYON KEVÉS ÉTEL VAN AMIT MEGTUDOK ENNI.VÉRVÉTEL NEGATÍV LETT. BIOPSZIA MARSH 3 B, DE HA ELKEZDEM A GLUTÉNMENTES DIÉTÁT NAGYON FÁRADT VAGYOK, ÉS NINCS ENERGIÁM. TEJTERMÉKEKTŐL ROSSZUL VAGYOK, PEDIG NINCS LAKTÓZINTOLERANCIÁM. HA VAN VALAMI JÓ ÖTLETE. 4 GASZTROENTROLÓGUSNÁL VOLTAM, SENKINEK NINCS ÖTLETE. ÜDVÖZETTEL A.ZITA

Dr. Plósz János válasza felszívódási zavar témában

A Marsh 3b stádium elég jelentős boholykárosodásra és következményes felszívódási zavarra utal. Ha ennek hátterében lisztérzékenység (coeliakia) igazolódott, akkor nincs más lehetőség, mint a gluténmentes diétát tartani (ez megfelelően összeállítva könnyebben emészthető és nem okoz fáradtságot) .

Kérdés: 2016. április 02., 20:07; Megválaszolva: 2016. április 03., 13:52
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kevesebb inzulin, fogyás...
Tisztelt Doktor Úr! Másfél éve volt egy bélfertőzésem. ÁNTSZ vizsgálat szerint Rota vírus. Kb. 3-4 napig tartott a vizes hasmenés. Ebben az...
Mellkas, mellszúrás, összetett...
Üdvözlöm! Az utóbbi években több sajátos problémával is szembe kellett és kell néznem, de sajnos a legtöbb esetben tanácstalanul, válaszok...
Majomhimlő
Igaz-e, hogy aki még kapott fekete himlő elleni védőoltást ("tüzes karcolás"-nak hívtuk gyerekkoromban) , az védett a majomhimlővel szemben? Egyszer...
Ortopédiai probléma vagy...
Borda menti fájdalom mindkét oldalon?
Kedves Doktornő/Doktorúr, 24 éves fiú vagyok. Koronavírus fertőzésem volt 4 hónapja. 3 oltással rendelkeztem, nem viselt meg nagyon-nagyon, de...