Hátrahajló méh

Tisztelt doktor úr! 5 hónapja volt császármetszésem.Hátrahajló méhem van. A terhesség előtt nem volt vele problémám, de szülés óta állandó fájdalmaim vannak, ami közösüléskor még rosszabb. Azt mondta az orvosom ez esetben hamarosan meg kell műteni.Szeretném tudni a műtét után szülhetek-e még és megszűnnek-e a problémáim?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Terhesség vállalása lehetséges.

Jelenlegi panaszai kivizsgálása szükséges.Gyulladás esetén gyógyszeres kezelés jön szóba..

A szülés után ennyi idővel már a császármetszés következménye nem valószínű.

Kérdés: 2016. február 17., 08:39 ;Megválaszolva: 2016. február 17., 15:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse