Terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Terhes vagyok a 2. Babámmal, kb 4-5 hetes lehetek. Még nem voltam orvosnál. Pénteken sajnos kihúzták a fogam. Kérdeztem a védőnőt, hogy vehetek-e be fájdalomcsillapítót (Algoflex forte) , azt mondta, hogy napi 1-2 tablettát igen. Így is tettem. Nem szeretnék ártani a babának. Mi a véleménye? Mit szedhetek az Algoflex helyett? Nagyon fáj a fejem, főleg a tarkóm, mióta elmaradt a vérzésem. Ez mikor múlik el? . Válaszát előre is Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt készítmény terhességben való alkalmazása nem javasolt. A diclofenac tartalmú készítmények nem javasoltak. Az aspirin tartalmú készítmények alkalmazása lehetséges.

A terhesség korai szakában előfordulhat a fejfájás mint tünet, azonban a tarkótáji fájdalom a vérnyomásra utalhat.

Belgyógyászati vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2016. február 02., 08:27 ;Megválaszolva: 2016. február 02., 22:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse