Norcolut gyógyszer

üdvözlöm! 1 kérdés: Norcolut gyógyszert kaptam amiért nem áll el a vérzésem 3 hete pecsételő. 20 napig kell szednem. Ez befolyásolhatja hogy terhes legyek majd a 20 nap után? miután már nem fogom szedni benne marad a szervezetemben ami gátolhatná a teherbeesést ez a gyógyszer? 2. kérdés: Azt mondta nekem Doktor úr hogy 5 nap után elfog állni tőle a vérzésem de akkor is be kell szednem mind a 20 db-ot mindennap 2.őt de miért ha 5 nap után megszűnik tőle a vérzés? 3. kérdés: párommal együtt lehetek védekezés nélkül mivel babát szeretnénk ez alatt a gyógyszer szedés alatt? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

1. A készítmény nem befolyásolja a fogantatást, sőt rendezi a menstruációs ciklust.Ez sárgatest hormont tartalmaz, ez a terhesség megtartó hormon.

2. A menstruációs ciklus tartása miatt kell beszedni 10 napig.

3. A gyógyszer szedése alatt a fogamzás lehetséges.

Kérdés: 2016. január 29., 06:53; Megválaszolva: 2016. január 31., 16:05
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse