Primer amenorrhoea

Jónapot Kívánok! Kérdéssel fordulok Önhöz! Tavaly derült ki nálam, hogy nem fejlődött ki megfelelően a méhem és a petefészkeim. A méhem kisebb az átlagosnál és írtak fel TRiaklim tablettát, hogy a későbbiekben olyan fejlett legyen a méhem Hogy kitudjak hordani egy mesterségesen Megtermékenyített babát. Az a helyzet hogy a petefészkeim is fejletlenek és nem termelnek petét, így nem lehet természetes úton babám. Olyan kérdésem lenne hogy van e valamilyen módszer arra hogy ezen mégis változtassunk. Utána olvastam és petét csak közeli hozzátartozótól tudnék kérni, de egyik hozzátartozóm is kiesik a korhatárból. Édesanyám 60 múlt, nővérem 40. Nővéremnek van egy 14 éves lánya. Ha a lánya beöltötte a 18at és beleegyezik ő lehet adományozó? Ahogy utána olvastam máshogyan Magyarországon nem végezhetnek rajtam mesterséges Megtermékenyítés, csak családtag által. Remélem Öntől kapok válaszokat és neharagudjon ha szétszórtan írtam. Köszönöm mielőbbi válaszát! Üdvözlettel Melinda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a petesejt témában

Kedves Kérdező! Sajnos nincs olyan gyógyszer amitől ez a helyzet megoldódna. A kérdéses leány lehet majd adományozó, ha már majd szült. Lehetőség van még petesejt vagy embrió donációs programra külföldön. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 28., 19:33; Megválaszolva: 2016. február 03., 08:59
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés