Vitagyn C és teherbeesés

Tisztelt Dr. Pétervári László! Párommal kisbabát szeretnénk. A nőgyógyászom, mivel hüvelygyulladásom van, a Vitagyn C hüvelykrém alkalmazását javasolta. Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy ha a krém alkalmazása alatt védekezés nélkül vagyunk együtt a párommal, az gyakorolhat e valamilyen negatív hatást a babára (ha megfogan) , illetve magát a teherbeesést befolyásolja e a krém használata? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A krém alkalmazásának nincs negatív hatása a babára, a teherbeesést nem befolyásolja.

Terhesség alatt is alkalmazható készítmény.

Kérdés: 2016. január 19., 17:39; Megválaszolva: 2016. január 19., 21:35
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse