hüvelygyűrű újra

Tisztelt Doktor úr! Pénteken este 10kor tettem fel legelösször hüvelygyűrűt azonban nem múlt el a menstruációm keddig sem csak fokozatosan kevesebb lett. Azt olvastam, hogy meg kellene szüntetni a gyűrűnek rövid időn belül. Nem voltam biztos abban, hogy nem e került 30 fok felé ezért eltávolítottam. Két kérdésem lenne, az egyik, hogy így, hogy 5 napot volt bent a gyűrű a következő menstruációm megjelenésekor ugyanúgy feltehetem akkor első nap mintha legelőről kezdeném, vagy mennyit befolyásol az az öt nap amit fent volt a gyűrű? Valamint az probléma e első gyűrű használatakor, hogy nem múlik el a menstruációs vérzés? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A hüvelygyűrű alkalmazásának első néhány hónapjában lehet mellette vérezgetés. A gyűrűt nem kell levenni.

A következő menstruáció első napján felhelyezheti gyűrűt, akkor már abban a hónapban is védettséget jelenthet a terhességre, de az első 5 napon elkezdhető az alkalmzása.

Kérdés: 2016. január 19., 15:51 ;Megválaszolva: 2016. január 19., 21:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse