spontán vetélés

Tisztelt Doktor úr! December 2-án sikeres lombik beültetésem volt, 12.29-én uh-on petezsák látható volt. 01.02-án vérzéssel kórházba kerültem, ekkor még látható volt a petezsák, de a 01.05-i kontrollon már nem (felszívódott) . Kérdésem az lenne, hogy 01.02 óta folyamatos, de gyenge vérzésem van 2 nappal ezelőtt egy kicsit darabos volt. A lombik miatt Prolutex-et (01.05. reggel szúrtam utoljára) és Crinone hüvelygélt (01.04- este) használtam utoljára. Kérdésem az lenne, hogy normális, hogy ilyen gyenge sokáig tartó vérzés kíséri a vetélést? Ha a vérzés abbamarad jelentkeznem kell ismét egy uh kontrollra. Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A korai vetélés esetén a vérzés elhúzódása lehetséges tünet.

Az utolsó nőgyógyászati vizsgálat során megállapították, hogy egyéb beavatkozásra nincs szükség. A vérzés 10-14 napnál tovább tartana, alhasi görcsei lennének akkor szakorvosi vizsgálat tanácsos.

Kontroll vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2016. január 09., 14:27; Megválaszolva: 2016. január 10., 15:09
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse