tényleg chrom lehet csak?

Tisztelt doktor úr Azzal kapcsolatba itok önnek hogy dec 15 én korhazba kerutem vakbelgyanuval Majd ultrahang után belfalvastagodast látták crp ertekem 98 körüli volt azóta chrom gyanúval kiírtak a tukrozest márciusra addig pentasat kaptam a hasmenesem azóta fennal (dec 10ota kb) illetve inkább gyomor körül fáj erre háziorvos írt 40mg os ulpixet és kérte a fogamzásgátlő abbahagyasat (hazorvosom belgyógyász endokrinologus) azóta mobdjuk jobb lett visszatért az etvagyam viszont alvasom nyugtalan kb 2 szer ebredek hajnalba reggel kb 3-4 szer megyek wcre utanna a nap folyaman már nem Régebben volt valami lisztallegiam de erről papirt nem találtam kb 10eve volt Illetve laktozerzekeny vagyok a tuneteim enyhültek viszont a hasamban izomlazszeru dolgot érzek pl ha fekvesbol felulok/felkelék és valamikor olyan mintha érezném hogy kepzodnek bennem a gázok ez távozás után elmulik Kerdesem az lenne valóban csak chrom lehet vagy van más alternatíva (haziorvosom szerint nem feltetlwn ez a baj) felek ettől a dologtól elore is köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Mo. Crohn témában

Nem csak Crohn-betegség lehet, fertőzéses eredetű kórképek is okozhatnak hasonló képet. Mindenképp érdemes ismételt széklettenyésztést végeztetni, a korábbi felmerült lisztérzékenységet igazolni vagy elvetni. Pontos választ majd a vastagbélvizsgálat és a szövettani mintavétel adhat.

Kérdés: 2016. január 09., 11:03; Megválaszolva: 2016. január 09., 12:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Tucat bél elváltozás vagy sem?
Tisztelt Doktor Úr! A belinkelt youtube videón látható gyulladásról szeretném a véleményét kikérni. https: //www.youtube.com/watch? ...
műtét után
Tisztelt Dr. Plósz János doktor Úr! Én chron betegség műtétjével kapcsolatban kérdeznék Öntől. 2005-ben lettem colitis-ulcerosás, többfajta...
Labor leletek értelmezése
Kreatin kináz