állandó ásítás

Kedves doktor nő Körülbelül három hete állandó asitas és sohajtasi ingert érzek, háziorvos rahallgatott a tudomre nem hallott semmi rosszat, nem vagyok stresszes és nem ezt figyelem egész nap de nem tudom nem észre venni, levegotlen szobában ertelemszeruen meg többet asitozom. Egy asitas után rögtön érzem hogy megint kell. Nemcsak hogy zavaró de a mellkason hátam is fáj az egésznapos sohajtozastol. Kérdezném hogyan tovább keressek fel orvost vagy várjam hogy elmulik? Tényleg nem érzem hogy pszichésen idéznek elő.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Ásítás témában

Kedves Kérdező, sokféle ok vezethet ásításhoz, ha ez több, mint amennyi élettanilag indokolt, érdemes komplett kivizsgálást kezdeni (laboratóriumi vizsgálat: vérkép, ion, máj-, vesefunkció, vércukor, EKG, többszöri vérnyomás ellenőrzés stb.) Fontos lenne azt is tudni, hogy éjjel jól alszik-e, és ha nem akkor ennek mi lehet az oka. Fentiek ismeretében lehetne a további teendőkről dönteni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. december 28., 12:40; Megválaszolva: 2015. december 28., 13:04
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nem tud ásítani!
Kedves Doktornő! Gyerekem refluxos kisbaba kóra óta, a tünetek 1 éve fokozottabban jelentkeznek, de ezt kezeli gasztroenterológus. Erről az egy...
Gyakori ásítás
szeretném megkérdezni, hogy naponta többször ásitok s hogy lehetne ennek utána járni mi is lehet az oka a problémámnak! köszönöm
Ásítás

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék az orvostudomány mai álláspontjáról az ásítással kapcsolatban. Eddig több helyen azt olvastam, hogy...

Legionella - ásítozás?!

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Július vége óta küzdök különféle légúti panaszokkal. Eleinte fulladásos jellegűek voltak,  fájt a hátam és a...

Labor eredmény véleményezése