• Állandó sóhajtozás és ásítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt webbeteg!

        Azzal a kérdéssel fordunék Önökhöz, hogy mi okozhat nálam állandó ásítást és sóhajtozást? Alszom eleget, akkor is ásítok mikor, nem vagyok se fáradt se álmos.Kelllemetlen  ez sajnos, mindenképpen érdekelne milyen vizsgálat, ill.milyen irányba kellene mennem ez ügyben.

        Köszönettel:Viven

        WEBBeteg szakértő válasza a ásítás témában

        Kedves Vivien!

        Nehéz és szokatlan kérdés. Az ásítás lehet egy átmeneti oxigénhiány miatt is, de sok más oka is lehet. Először ki kéne vizsgáltatni, hogy nincs valamilyen oxigénhiányt okozó tüdőbetegsége (légzésfunkiós vizsgálat, vérgáz stb) és egy neurológiai vizsgálat, hogy nincs valamilyen agyi beidegződési gond. Egyelőre ezeket tudnám javasolni. Ha továbbhaladt a vizsgálatokkal írjon és meglátjuk mit kéne még tenni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 16:26:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések