Érdemes vele foglalkozni vagy elmúlik magától...

Tisztelt Doktornő! Gondoltam, a háziorvos előtt még tájékozódom, hátha okosat hallok:) Remélem a megfelelő orvostól kérdezem, mert érrendszeri dologra tippelek. A problémám pár napja kezdődött. Számítógép előtt végzek most jelenleg munkát. Nem szoktam gyakran, de most kell. Egyszer csak ülés közben hirtelen a combtő hajlatom iszonyatosan begörcsölt. Felálltam, gondoltam sétálgatok. Nem lett jobb. Azóta gyakran séta közben is elővesz a fájdalom, illetve a combom külső részén sötét zöld foltok vannak, pedig 100% hogy nem ütöttem be. Illetve most már a csuklómon is megjelent egy kis "görcs" szerűség, mint egy pici labda, ami nem fáj ugyan, de a kezem elég gyakran az alkaromtól a felkaromig begörcsöl. Régebben azt mondta a háziorvos, hogy a görcsök Mg hiányra utalnak, persze ezt úgy mondta, hogy nála volt a friss vérvétel eredménye, és azt mondta, mint egy makk egészségesé. A gyerekkori asztmámon kívül nincs betegségem, legalábbis nem diagnosztizált. 1-2 éve ugyan küzdök "nagyobb" szívdobogásokkal, amit némi pánikolás követ, de a dokim szerint csak éljek nyugodtságban, és azt mondta nem ad nyugtatót, mert hozzászokom. Ha lehet így mondani, megszoktam ezeket a rosszulléteket, amik általában kocsiban, vagy lefekvéskor vesznek elő. Pedig most nincs stresszes időszakom:) kérem doktornő, ha ki tud ebből valamit hámozni, azt szívesen fogadnám válasz formájában! Nem bízom a mai orvosokban, mármint akik konkrétan kezelnek. Csak egy név vagyok nekik, egy probléma amit minél gyorsabban le kell húzni a hosszú listáról. Tudom, hisz az elmúlt három évben édesanyámmal eljutottunk a poliptól a billentyűcseréig...... Köszönöm, ha megtisztel válaszával, további szép napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza görcsök témában

Kedves Kérdező, egy általános vizsgálat: fizikális és laboratóriumi vizsgálat, valamint EKG elkészítése a panaszokra tekintettel mindenképpen indokolt. Leletek birtokában el lehet dönteni, hogy mi a további teendő. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. szeptember 03., 11:39; Megválaszolva: 2015. szeptember 03., 13:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina